Orar : Luni - Vineri 8.00 - 18.00
  Telefon : +373 22 835 896

Ellanse

Ellanse  –  Stimulator de colagen bio-resorbabil

Produsul Ellansé corectează ridurile și cutele pielii tale, stimulând producția proprie de colagen, pentru un rezultat natural și de lungă durată. Totodată este complet metabolizat de corpul nostru.

De ce Ellanse?ellanse-diagrama
Ellansé este diferit de alte fillere dermice care sunt disponibile pe piață, deoarece oferă o predictibilitate și control total cu o remanență  a produsului timp de 12 luni (Ellanse-S) până la 4 ani (Ellanse-E).

Cum funcționează
Colagenul este una dintre structurile importante de susținere ce segăsește în mod natural în pielea noastră, ajutând la men ținerea tonusului, elasticității și supleței adecvate. De-a lungul timpului, pielea noastră își pierde treptat colagenul natural, ceea ce duce la ptoza țesuturilor și formarea ridurilor și a cutelor.
Ellansé acționează în mod diferit de fillerele dermice, care se adresează
ellanse-schemadoar liniilor, ridurilor și cutelor. Grație proprietăților sale unice, el nu doar corectează ridurile și cutele, dar și stimulează producția proprie de colagen din corp, tratează cu adevărat cauzele îmbătrânirii cutanate, cu efecte treptate și de lungă durată, oferind un aspect tânăr și natural.
Ellansé este alegerea perfectă atât pentru femeile, cât și pentru bărbații care caută:

  • Rezultate vizibile imediate
  • Revitalizarea pielii și fermitatea acesteia prin stimularea colagenului natural
  • Redefinire și conturare
  • Aspect natural și plin de prospețime
  • Efecte durabile, evitând mai multe sesiuni pentru a menține rezultatele
  • Tratamente accesibile

Ellanse ™ este o gamă inovatoare și unică de fillere dermice, ce întroduce o nouă eră în tratamentele estetice

 

Ellanse ™ este gama de substanțe de umplere pe bază de polycaprolactonă, ce combină atât avantajele de umplere a ridurilor faciale, cât și avantajele de a stimula producerea de colagen propriu, pentru rezultate frumoase, naturale  și de lungă durată.

Ellanellanse-gama-produse-mdse ™ se adresează nevoilor pacienților pe termen lung și cu costuri accesibile. Gama largă de produse permite pa
cienților să-și aleagă tratamentul dorit și cu rezultate de durată.

Gama Ellanse ™  este disponibilă în 4 versiuni:

  • Ellanse™ S (remanență 1 an)
  • Ellanse™ M (remanență 2 ani)
  • Ellanse™ L (remanență 3 ani)
  • Ellanse™ E (remanență 4 ani).

Acum este disponibilă și gama  Ellansé ™ HANDS-S și Ellansé ™ HANDS-M pentru mâini, deoarece un chip tânăr merită și mâini tinere!