Orar : Luni - Vineri 8.00 - 18.00
  Telefon : +373 22 835 896

Gerovital

Gerovital Equilibrium – Frumusţea se învață 

Indiferent de tipologia lui, tenul trebuie să aibă parte de o îngrijire zilnică, specifică vârstei. Frumusețea tenului este importantă pentru orice femeie, indiferent dacă aceasta are 20, 30 sau peste 40 de ani. De-a lungul anilor, specialiștii Gerovital au acumulat experiență și cunoștințe vaste în domeniul cercetării și dezvoltării produselor de îngrijire, având o atenție deosebită la adaptarea acestora la toate tipurile de ten și la condițiile vieții moderne.

Echilibrul vine din îmbinarea perfectă a interiorului(conștiința) și exteriorului (corpul) nostru, elemente care se completează și se intensifică reciproc. Gerovital Equilibrium dezvoltă produse cosmetice profesionale care conferă energie celulară corpului nostru asigurând astfel coerența sistemului corp-spirit. Elaborate ținând cont de aceste rigori, produsele cosmetice din această gamă stimulează inteligența corpului restabilind totodată ordinea și armonia internă.

 

Pielea  nu trebuie să-ţi arate vârsta!

Aveți încredere în tratamentele moderne, noninvasive, de tratare a imperfecțiunilor tenului.
Este important să efectuați tratamentele cosmetice specifice nevoilor tenului dumneavoastră cu ajutorul experților esteticieni.

Relaxarea – adjuvant în optimizarea tratamentului.
Pielea este oglinda emoțiilor noatre, fiecare trăire fiind expresia cutanată a EU-lui interior. Pentru a ajunge la acel echilibru perfect între interiorul și exteriorul nostru, produsele cosmetice potrivite alături de atmosfera relaxantă și un profesionist în domeniu conlucrează pentru obținerea efectului maxim al tratamentului aplicat.

Demachierea – cheia unui ten tânăr
Curăţarea regulată a pielii reprezintă o condiţie esenţială pentru menţinerea sănătăţii acesteia şi pentru eficienţa tratamentului. Printr-o curăţare eficientă, stratul de celule moarte este îndepărtat, în acest fel fiind stimulată reînnoirea celulară şi activitatea fibroblaştilor. Astfel este accelerată producţia de colagen şi elastină.

Tonifierea tenului
Pentru a-şi păstra naturaleţea şi fermitatea un timp cât mai îndelungat, tenul trebuie să se bucure de o atenţie specială. La fel ca şi curăţarea, tonifierea trebuie să intre în rutina zilnică de îngrijire. Practic, tonifierea este necesară ca proces de încheiere a curăţării tenului. Loţiunea tonică are rolul de a îndepărta orice urmă de machiaj sau impuritate pe care nu am putut-o îndepărta prin curăţarea pielii.

Curăţarea în profunzime
Acumularea celulelor moarte, a sebumului şi a prafului la suprafaţa pielii, asociată cu hidratarea insuficientă, fac ca tenul să pară lipsit de viaţă. Curăţarea pielii în profunzime devine o necesitate şi nimic nu este mai eficient decât peeling- ul şi aplicarea măştilor de curăţare. Exfolierea înlătură celulele moarte, favorizând formarea de celule noi şi ajută la îndepărtarea toxinelor, la curăţarea în profunzime a pielii şi la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui.

Masaj facial relaxant

Un masaj facial adaptat specificului tenului, efectuat cu regularitate, îi redă tonusul şi aspectul proaspăt şi luminos. Masajul facial aduce cu sine beneficii importante pentru aspectul sănătos al tenului:

 stimulează pătrunderea în piele a produsului aplicat;

 normalizează circulaţia sangvină şi limfatică;

 stimulează fibrele de colagen şi elastină din ţesut;

 menţine şi reface tonusul muscular;

 stimulează terminaţiile nervoase de la nivelul pielii;

 are efect detoxifiant;

 oxigenează celulele pielii;

 relaxează muşchii de la nivelul feţei;

                                                                          Produsele Noastre Gerovital