Orar : Luni - Vineri 8.00 - 18.00
  Telefon : +373 22 835 896

MACROLANE VRF 20 ȘI MACROLANE VRF 30

Descriere generală

Cu produsele Macrolane, puteți beneficia de un tratament natural și sigur pentru corp, pentru remodelarea formelor fără stresul unei operații.
Corpul tău este unic și cu forme particulare. Dacă ești tentat să-ți schimbi formele, acidul hialuronic Macrolane te va ajuta să-ți imbunătățești instantaneu forma dorită. Rezultatele sunt non-permanente și adaptate nevoilor personale.

Descriere produsmacrolane_3_small

Macrolane VRF 20 și VRF 30 sunt geluri sterile, transparente, biodegradabile de acid hialuronic stabilizat deorigine non-animală. Gelurile au un Ph de 6,0 – 7,5. Produsele sunt concepute pentru implantare în țesutul de profunzime și diferă în ceea ce privește structura fizică a gelului. Sunt livrate în seringi de plastic. Fiecare seringă este sterilizată cu căldură umedă în blisterul propriu. Produsele sunt exclusiv de unică folosință. Pentru a asigura trasabilitatea, etichetele pentru înregistrarea pacientului trebuie atașate la fișa medicală a pacientului.

Utilizare

Macrolane VRF 20 și Macrolane VRF 30 sunt destinate utilizării pentru refacerea volumului și modelarea suprafețelor corpului. Produsele sunt recomandate pentru refacerea volumului feselor, conturarea feselor și conturarea deformărilor concave ale corpului. În general, se recomandă macrolane-galderma-estetics administrarea subcutanată profundă. Susținerea și acoperirea suficientă cu țesut sunt parametri importanți pentru a atinge un rezultat estetic la tratament. Alegerea între produse se bazează pe o evaluare a acoperirii cu țesut după determinarea prin măsurarea pliurilor cutanate. Macrolane VRF 30 este destinat zonelor în care grosimea pliului cutanat este mai mare.

Injectarea trebuie realizată numai de către medici care au cunoștințe aprofundate de anatomie a site-ului tratat, sunt instruiți și au experiență în tehnicile de injectare în zona relevantă. Locația de administrare a tratamentului trebuie să fie adecvată pentru executarea procedurilor aseptice. Înainte de prima ședință de tratament, contactați reprezentantul local Galderma sau distribuitorul Macrolane pentru mai multe informații despre tehnicile de injectare și oportunitățile de formare.

Modul de acțiune

Gelurile Macrolane acționează prin augmentarea volumului țesutului, refăcând și consolidând în acest fel conturul corpului. Capacitatea de mărire a volumului se bazează pe proprietățile acidului hialuronic stabilizat de a lega apa.

Compoziție

Acid hialuronic, stabilizat 20 mg/ml
Soluție salină tamponată ca fosfat q.s

Avertisment

  • Nu injectați intravascular. La fel ca alte dispozitive medicale injectabile, injectarea accidentală în vasele sangvine ar putea conduce la ocluzie vasculară, ischemie și necroza. Acest risc poate fi redus la minimum prin folosirea de canule boante.
  • Nu utilizați la pacineții cu tulburări hemoragice sau la pacienții care iau trombolitice sau anticoagulante.
  • Nu utilizați la nivelul mâinilor sau a feței.
  • Nu utilizați la pacienții tratați anterior cu geluri injectabile de acid hialuronic și care, ca urmare a acestor tratamente, au prezentat reacții inflamatorii întârziate sau complicații la nivelul implantului care au necesitat tratament medical.
  • Nu utilizați în timpul sarcinii și a alăptării.
  • Nu resterilizați gelurile, deoarece resterilizarea deteriorează produsul.
  • Nu amestecați cu alte produse.