Orar : Luni - Vineri 8.00 - 18.00
  Telefon : +373 22 835 896

Plasmolifting-prp

Ce este Plasmolifting

Este o metodă injectabilă de administrare a plasmei îmbogățite cu trombocite în țesuturile umane (tehnologie PRP), care a fost dezvoltată și aplicată pentru prima dată de cercetătorii ruși Renat Rashitovich Akhmerov și Roman Felixovich Zarudy.

Tratamentul Plasmolifting se bazează pe terapia PRP care este foarte cunoscută în Occident. Procedurile de injectare PRP sunt folosite cu succes de medicii americani și europeni pentru a trata leziuni ale nervilor, tendinite, osteoartrite, afecțiuni ale mușchiului cardiac. De asemenea, această terapie este eficientă în refacerea și regenerarea oaselor, în chirurgia plastică și orală. Tratamentul PRP este o opțiune de autohemoterapie. Autohemoterapia înseamnă reinjectarea imediată, intramusculară sau subcutanată, de sânge autolog proaspăt recoltat. În orice caz, terapia PRP folosește doar o parte din sânge, și anume plasma. Aplicarea plasmei îmbogățite cu trombocite reprezintă singura posibilitate de a modula și îmbunătăți refacerea rănilor, precum și de a combate infecția, fără ajutorul altor medicamente. Metoda a fost dezvoltată pentru chirurgia maxilo-facială cu scopul de a îmbunătăți procesele regenerative și tratamentul condițiilor atrofice ale țesuturilor moi. Dar, așa cum practica dovedește, astăzi spectrul aplicării terapiei injectabile PRP este mult extins.

Plasmolifting™ este

 • un tratament medical unic care a fost dezvoltat de doi
  medici ruși:Renat R. Akhmerova și Roman F. Zarudy.
 • un mod inovator de a injecta plasmă ce conține trombocite în țesuturile umane.
 • o metodă sigură și netoxică de controlare a regenerării țesutului. Se bazează 100% pe resursele interne ale corpului omenesc.
 • un tratament dovedit științific și un mod de prevenire a bolii.
 • o modalitate de tratare care câștigă popularitate în ramuri alemedicinei precum cosmetică, tricologie, stomatologie, ortopedie, urologie, ginecologie și medicină sportivă.
 • o afacere profitabilă și de succes.
centrifuga
Mod de operare
 1. Deschideți capacul. (Unitatea este proiectată astfel încât să se oprească automat atunci când capacul se deschide).
 2. Aşezaţi manşoanele furnizate, de prindere a tuburilor de plastic, în orificiile centrifugei. Suporturile de prindere sunt de două mărimi, 15 ml şi 10 ml. Folosiţi suporturile corespunzătoare cu mărimea tuburilor dvs.
 3. Introduceţi eprubetele pe care doriţi să le centrifugaţi, în aşa fel încât să echilibraţi greutatea acestora. Pentru a obţine o rotaţie de centrifugare ideală, puneţi întotdeauna un număr par de tuburi, aşezate simetric (poziţii opuse) în suportul rotativ, cu aproximativ aceeaşi cantitate de lichid în fiecare tub.
 4. Folosind panoul de control: apăsaţi butonul „Switch” pentru a activa funcţia de timp (Time). Apăsaţi pe butoanele + sau – pentru a modifica setările de timp: de la 1 minut la 60 de minute. Apăsați butonul „Switch” pentru a activa funcția viteză (Speed). Apăsați pe butoanele + sau – pentru a modifica setările de viteză: de la 1000 rpm până la 4000 rpm, în trepte de 500 rpm.
 5. Apăsați butonul de pornire „On/Off” pentru a începe programul. Această centrifugă are o setare de memorare, având opțiunea de a rula programul anterior.
 6. Dacă tubul/eprubeta nu se potrivește în suportul de prindere, puteți folosi puțină spumă moale furnizată de producător. Asigurați-vă că eprubetele sunt prinse bine în suport înainte de a porni centrifuga.
Instrucțiuni de siguranță
 • Acest aparat este destinat folosirii la interior, pe o suprafață dreaptă.
 • Asigurați-vă că tuburile / eprubetele sunt egale și echilibrate. Tuburile neechilibrate vor face ca aparatul să trepideze și să nu asigure o mișcare de rotație lină.
 • Asigurați-vă că tuburile sunt complet sigilate înainte de a porni centrifuga.
 • Lăsați centrifuga să efectueze un ciclu complet și să se oprească total înainte de a scoate tuburile.
 • Scoateți aparatul din priză înainte de a încerca curățarea acestuia în interior.
 • Nu mișcați niciodată centrifuga în timp ce funcționează.
Specificații tehnice

Alimentare: 220V – 50 Hz
Viteza: aprox. 1000 – 4000 rpm (în trepte de 500 rpm)
Timp: 1 – 60 min
Capacitate: 15 ml sau 10 ml x 6
Max. RCF: 1790 g
Putere: 80 W

Întreținere

Păstrați întotdeauna aparatul curat atât în interior, cât și la exterior. Se recomandă să îl feriți de praf cu o husă de protecție atunci când nu îl folosiți.
Dacă întâmpinați probleme în utilizarea centrifugei, vă rugăm să sunați la distribuitorul dvs. sau la un service autorizat pentru ajutor. Nu încercați să reparați aparatul pe cont propriu.

Eprubete Plasmolifting:

 • conțin un anticoagulant (heparină sodică), care previne coagularea sângelui și inhibă agregarea trombocitelor;
 • sunt clasificate ca dispozitive medicale Clasa a II-a, de exemplu plasma obținută cu ajutorul acestor tuburi poate fi returnată sau injectată în corp;
 • conține un gel tixotropic care separă suspensia de plasmă/trombocite supernatantă de componentele celulare și permite obținerea plasmei autologe de mare valoare terapeutică.

Substanțele conținute de eprubetele Plasmolifting:

 • permit obținerea plasmei autologe potrivite pentru injectarea în corpul uman;
 • asigură o absorbție adecvată a trombocitelor și concentrații corespunzătoare intervalului terapeutic;
 • formează o barieră bine definită care previne amestecarea plasmei cu ansamblul RBC (globule roșii);
 • nu afectează compoziția plasmei autologe.

Avantaje:

 • Materialele folosite la fabricarea tuburilor Plasmolifting, precum și substanțele conținute de acestea permit obținerea plasmei autologe potrivite pentru injectare în corpul uman. Părțile superioară și mediană ale peretelui interior al tubului sunt căptușite cu un strat subțire anticoagulant (o sare sodică, heparină de înaltă puritate cu greutate moleculară scăzută).
 • Gelul separator patentat formează o barieră solidă între celulele roșii de sânge și plasmă în timpul centrifugării.
 • Tuburile Plasmolifting corespund standardelor de calitate și respectă toate cerințele legale și de reglementare din Rusia și din lume (Certificat de înregistrare în Rusia Nr. FSZ 2008/01447, emis în data de 24 mai 2010; clasificate ca dispozitive medicale Clasa a II-a potrivit Directivei Dispozitivelor Medicale 93/42/ЕЕС; Certificat ISO 13485 și marca CE).

Eprubete Plasmolifting

termostat

Asigurarea tehnico-materială a procedurii Plasmolifting Gel presupune următoarele:

 1. Termostat special (care se încălzeşte până la 100°С).
 2. Centrifugă EBA 20, producător Andreas Hettich GmbH & Co, Germania (certificat de înregistrare ФС nr. 2009/04309).
 3. Catetere venoase periferice cu diametrul de cel puţin 1,1 mm (21-23 G).
 4. Eprubete speciale Plasmolifting™ 9 ml (sterile, conţinând heparină de sodiu după tehnologia „in vivo” cu gel tixotrop special).
 5. Seringi cu sistem de fixare luer-lock cu volumul de 2,5 ml.
 6. Ace de injectare a gelului 21G x 3,8 cm cu bizou scurt.

CREMA PLASMOLIFTING™crema plasmolifting

Îngrijirea la domiciliu împreună cu procedurile cosmetologice, previne  îmbătrânirea pielii și prelungește  tinerețea ei.  Eficacitatea și rezultatul procedurilor în cabinetele cosmetologice se determină nu numai prin pregătirea corectă a pielii dar și prin îngrijirea rațională după  procedură, capabilă să mențină efectul obținut.

Compania “Plasmolifting” prezintă  o gamă bioinginerică de îngrijire Plasmolifting Home, care începe cu un produs cosmetic autolog  unic  pentru folosirea în condiții casnice – Crema Plasmolifting, elaborat de centrul Științific al companiei „Plasmolifting”  în colaborare comună cu laboratorul Lux Pharma (Italia).

INGREDIENTELE FRUMUSEȚII

Proprietățile Cremei Plasmolifting

 • Reduce perioada de reabilitare după procedura invazivă
 • Hidratează și hrănește pielea, efect de biostimulare
 • Prelungește efectul cosmetologic a procedurii
 • Menține tinerețea și funcționarea dermei la nivel dorit

Crema Plasmolifting se combină cu următoarele proceduri:

 • Injectare Plasmolifting
 • Terapie cu lazer
 • Fotoîntinerire
 • Plastica de contur
 • Biorevitalizare
 • Peeling (exfoliere) chimic

PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE

Colectarea sângelui

separarea plasmei plasmolifting

Separarea plasmei

Adăugarea plasmei în cremă

PROGRAMUL DE ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU, FOLOSIND PRODUSE COSMETICE DE BIOINGINERIE PLASMOLIFTING

separarea plasmei plasmolifting

Dimineața: Aplicați crema pe pielea curățată în calitate de bază sub machiaj

plasmo (2)

Trei moduri de aplicare:

● Ingrijirea la domiciliu Plasmolifting™ Home Treatment
● Ingrijirea în combinație cu injectări de plasmă folosind metoda Plasmolifting™
● Ingrijirea după tratamentul cu laser, foto întinerire a pielii, plastica de contur, biorevitalizare, după peeling chimic sau proceduri invazive

Seara: Masați lent cu micari circulare crema după demachiere.
jjjjjjjj

plast
hhhhhhhhhh

Crema Plasmolifting se aplică împreună cu plasma pacientului, în consistența căreia intră stabilizatori și prolongatori bioinerți ce permit păstrarea proprietăților prețioase ale plasmei, înbunătățirea  pătrunderii în țesuturi și menținerea efectului  procedurii Plasmolifting cât mai mult posibil.

Compoziția unică a cremei ajută autoplasma trombocitară depășească bariera lipidică a pielii și creează mediu favorabil pentru trombocite, grație căreia proprietățiile autoplasmei trombocitare se păstrează 14-16 zile