Gerovital Equilibrium – Frumusţea se învață

Indiferent de tipul lui, tenul trebuie să aibă parte de o îngrijire zilnică, specifică vârstei. Frumusețea pielii este importantă pentru orice femeie, indiferent dacă aceasta are 20, 30 sau peste 40 de ani. De-a lungul anilor, specialiștii Gerovital au acumulat experiență și cunoștințe vaste în domeniul cercetării și dezvoltării produselor de îngrijire, oferind o atenție deosebită adaptării acestora la toate tipurile de ten, dar și la condițiile vieții moderne.
Echilibrul vine din îmbinarea perfectă a interiorului (conștiința) și exteriorului (corpul) nostru, elemente care se completează și se intensifică reciproc. Gerovital Equilibrium dezvoltă produse cosmetice profesionale, care conferă energie celulară corpului nostru, asigurând astfel coerența sistemului corp-spirit. Elaborate fiind după asemenea rigori, produsele cosmetice din această gamă stimulează inteligența corpului, restabilind totodată ordinea și armonia interioară.

Aveți încredere în tratamentele moderne și noninvasive pentru ten.

Este important să efectuați tratamentele cosmetice specifice nevoilor tenului dumneavoastră cu ajutorul experților esteticieni.

Relaxarea – adjuvant în optimizarea tratamentului

Pielea este oglinda emoțiilor noatre, fiecare trăire fiind expresia cutanată a eu-lui interior. Pentru a ajunge la acel echilibru perfect între interiorul și exteriorul nostru, produsele cosmetice potrivite alături de atmosfera relaxantă și un profesionist în domeniu conlucrează pentru obținerea efectului maxim al tratamentului aplicat.

Demachierea – cheia unui ten tânăr

Curăţarea regulată a pielii reprezintă o condiţie esenţială pentru menţinerea sănătăţii acesteia şi pentru eficienţa tratamentului. Printr-o curăţare eficientă, stratul de celule moarte este îndepărtat, fiind stimulată reînnoirea celulară şi activitatea fibroblaştilor. Astfel, este accelerată producţia de colagen şi elastină.

Tonifierea tenului

Pentru a-şi păstra naturaleţea şi fermitatea un timp cât mai îndelungat, tenul trebuie să se bucure de o atenţie specială. La fel ca şi curăţarea, tonifierea trebuie să intre în rutina zilnică de îngrijire. Practic, tonifierea este necesară ca proces de încheiere a curăţării. Loţiunea tonică are rolul de a îndepărta orice urmă de machiaj sau impuritate rămasî după curăţarea pielii.

Curăţarea în profunzime

Acumularea celulelor moarte, a sebumului şi a prafului la suprafaţa pielii, asociată cu hidratarea insuficientă, fac ca tenul să pară lipsit de viaţă. Curăţarea pielii în profunzime devine o necesitate şi nimic nu este mai eficient decât peelingul şi aplicarea măştilor special concepute în acest sens. Exfolierea înlătură celulele moarte, favorizând formarea altor noi, ajută la îndepărtarea toxinelor, la curăţarea în profunzime a pielii şi la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui.

Masaj facial relaxant

Un masaj facial adaptat specificului tenului, efectuat cu regularitate, îi redă tonusul şi aspectul proaspăt şi luminos. Masajul aduce beneficii importante pentru aspectul sănătos al tenului:

 stimulează pătrunderea în piele a produsului aplicat;
 normalizează circulaţia sangvină şi limfatică;
 stimulează fibrele de colagen şi elastină din ţesut;
 menţine şi reface tonusul muscular;
 stimulează terminaţiile nervoase de la nivelul pielii;
 are efect detoxifiant;
 oxigenează celulele pielii;
 relaxează muşchii de la nivelul feţei.

Pielea nu trebuie să-ţi arate vârsta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *