Implanturi Eurosilicone

Eurosilicone — lider european în fabricarea implanturilor, având o experiență de 25 de ani în domeniu și o rețea de 70 de companii-partenere în întreaga lume.

Eurosilicone este un producător, de frunte la nivel mondial, de produse pentru chirurgie plastic, care oferă o garanție suplimentară cu privire la implanturile lor – GCA Comfort Guarantee, acoperă cazurile de contractură capsulară și ruperea implantului. Nici un alt producător de elastomeri nu vinde produsele în astfel de condiții. Acest lucru indică faptul că imlantele Eurosilicone sunt de înaltă calitate și produse sigure.

Implanturi mamare

Susţinută ani întregi de continuă cercetare și dezvoltare, Eurosilicone vă oferă o gamă largă de implanturi mamare, care îi dau posibilitatea medicului tău chirurg să folosească implanturile cele mai potrivite.

Implanturi pentru corp și față

Gama de produse Eurosilicone se extinde dincolo de implanturi mamare – Eurosilicone oferă, de asemenea, implanturi pentru gambă și fese, pentru reconstruirea testiculelor cât și implanturi nazale, malare și pentru bărbie.

Implanturi testiculare

Implanturile testiculare sunt predestinate pentru reconstrucția testiculară. Au forma ovală și filă de fixare care ușurează suturarea la țesuturile înconjurătoare. Sunt disponibile în 5 variații diferite.

Implanturi pentru gambă

Implanturile pentru gambă sunt disponibile în formă simetrică sau asimetrică cu înveliș neted și pot avea 2 profiluri cu 11 variații diferite cât și disc Dacron pe partea din spate care facilitează inserția implantului.

Implant nazal și malar

Implanturile nazal și malar (maxilar) au un înveliș neted și sunt disponibile în 2 configurații cu câte 4 variații diferite pentru fiecare. De asemeni au găuri de fixare pentru a ușura suturarea la țesutul înconjurător.

Implanturi pentru bărbie

Implanturile pentru bărbie sunt confecționate din elastomeri de silicon, au înveliș neted și sunt disponibile în 2 configurații cu 7 variații diferite.

Expandere de țesut

O gamă de opțiuni ideale pentru procedurile de reconstrucție, disponibile sub forme rotunde, rectangulare, cilindrice drepte, cilindrice curbate și de croissant. Toate cu tub de umplere pentru o umflare ușoară.

Implanturi personalizate

Realizăm și implanturi personalizate care să corespundă cerințelor individuale.

Expandere tisulare cu valvă integrată

O gamă de expandere disponibile în 3 profiluri cu 16 variații, pentru a completa gama The Matrix de implanturi anatomice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *