Restylane Fillers – izvor desăvârșit al frumuseții

Fabricate în Suedia din materii prime și componente de înaltă calitate, produsele Restylane conțin acid hialuronic de origine nonanimală. Realizarea lor se bazează pe tehnologia NASHA™, patentată de Q-Med. Q-Med, compania din spatele Restylane, este devotată unei cercetări și dezvoltări continue, oferind clienților și specialiștilor esteticieni produse de cea mai bună calitate.

Gama de fillere Restylane poate fi folosită pentru a netezi ridurile și liniile fine, a crea buze mai pline și mai accentuate și a da volum și contur feței. Tehnicile actuale de întinerire facială nonchirurgicale și modelarea cu acid hialuronic sunt sigure, eficiente și oferă rezultate de lungă durată. Pot fi definite ca regimuri terapeutice combinate, incluzând tehnici de rejuvenare facială. Rolul acestor produse este de a optimiza rezultatele, ceea ce duce la o mai mare satisfacție a pacientului.

Gama Restylane prezintă o varietate de fillere: Restylane, Restylane Perlane, Restylane Lip Volume, Restylane SubQ – opțiuni create pentru diverse zone supuse tratamentului. Toate produsele acționează pentru a accentua în mod natural trăsăturile și frumusețea chipului.

Restylane este primul produs de acest fel, ajungând numărul 1 în diminuarea liniilor moderate și a ridurilor, așa cum sunt cele dintre sprâncene, ale frunții și liniile nazolabile bilaterale.

Restylane Perlane umple delicat ridurile adânci și cutele, cum sunt cele nazolabiale și cutele de încruntare, având ca rezultat o expresie a feței mai delicată.

Restylane Lip Volume este produsul perfect pentru a crea o subtilă accentuare a volumului atât în corpul buzelor, cât și în linia de contur a acestora.

Restylane SubQ scoate în relief conturul feței, dând mai multă claritate bărbiei și pomeților. Datorită proprietății acestui produs de creare a volumului se poate obține un efect de înălțare (lifting).

Tratamentele de înfrumusețare cu Restylane sunt cele mai indicate în arta remodelării chipului feminin. Ne-o demonstrează, prin răspunsurile la întrebări, medicul dermatolog-cosmetolog Veronica Munteanu.

Ce puteți spune despre gama de produse Restylane Fillers cu acid hialuronic?

Injectările cu Restylane Fillers au ca agent de umplere acidul hialuronic și sunt în topul procedurilor antirid. Acidul hialuronic este o componentă fiziologică prezentă în mod normal la nivelul pielii, dovedindu-se a fi cea mai sigură substanță de umplere. Tratamentul cu acid hialuronic Restylane este favoritul tuturor clientelor, grație rezultatului natural, spectaculos și imediat vizibil. Restylane Fillers acționează extraordinar în estomparea ridurilor, măririi buzelor, remodelării pomeților, ovalului feței.

Care sunt criteriile de selecție în ceea ce priveste gama de fillere?

Îmi asum o responsabilitate imensă în fața clientului. Eu pledez doar pentru fillerele cu cel mai ridicat grad de puritate, de biocompatibilitate cu organismul uman, cu rezultate durabile, dar biodegradabile. Gama favorită – Restylane Fillers.

Ce sfaturi puteți oferi clientelor în alegerea acestor fillere?

Alegeți calitatea produsului și profesionalismul medicului. În prezent, există o gamă vastă de fillere, deși, din păcate, nu toate satisfac necesitățile reale ale clienților, din cauza nivelului scăzut de calitate și a lipsei cercetărilor în domeniu. Evitați să alegeți un tratament doar în favoarea prețului mic. Calitatea înaltă a produsului și competența medicului estetician oferă o satisfacție mai durabilă decât cea a unui preț mic.

Restylane este unul dintre cele mai sigure și mai răspândite tratamente de înfrumusețare din lume. De la lansarea sa, milioane de persoane au folosit injecții cu acid hialuronic Restylane. Calitățile sale sunt atestate științific.

Veronica Munteanu, medic dermatolog-cosmetolog, Clinica Estetic-Sana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *