Restylane – rezultate imediate, sigure şi naturale

În zilele noastre, tot mai multe persoane apelează la diverse tratamente cosmetice  antirid sau de modelare a conturului feţei și de mărire a volumului buzelor. Restylane oferă pacienţilor o soluţie completă în acest sens. Vă propunem un articol semnat de cosmetologul salonului Beauty House, Nina Pisari.

Restylane este primul tip de acid haluronic apărut pe piața dermatologică. Esteticienii de la Galderma dețin o paletă vastă de fillere miraculoase, extrem de eficiente, oferind soluții ce ating perfecțiunea în procesul de reîntinerire a pielii, cu un efect ce durează până la 18 luni. Principalul ingredient activ utilizat în injecțiile cu Restylane este acidul hialuronic, o substanță naturală produsă de organismul uman. Acesta ajută la reținerea umidității la nivelul pielii, oferindu-i volum și elasticitate. Pe masură ce înaintăm în vârstă însă, organismul produce tot mai puțin acid hialuronic, iar ridurile și liniile fine încep să-și facă apariția pe chipul noastru. Restylane este testat și utilizat de cosmetologi de mai bine de un deceniu, ajutând astfel milioane de oameni din întreaga lume să obțină, într-un mod cât se poate de natural, aspectul tineresc și sănătos pe care-l aveau odinioară.

Mărire şi augmentare

Tratamentele cu acid hialuronic Restylane sunt cele mai solicitate proceduri de umplere dermică din întreaga lume. Gama de produse Restylane poate fi utilizată pentru a netezi ridurile și liniile fine din jurul sprâncenelor, din zona frunții sau cele din jurul gurii, pentru a mări volumul buzelor și al conturului facial. Chiar și oamenii ce moștenesc o piele frumoasă și sănătoasă sunt atinși de efectele nedorite ale trecerii timpului. Pentru ca pielea noastră să-și mențină aspectul proaspăt, hidratat și sănătos și pentru ca pe chipul nostru să se reflecte încrederea în sine, putem apela la tratamentele cosmetice cu acid hialuronic Restylane Perlane.

Restylane Perlane

Restylane Perlane este un produs injectabil ce conține particule mai mari de acid hialuronic, un gel stabil, cu efect imediat de umplere a ridurilor, fiind un aliat de încredere în eliminarea ridurilor fine sau profunde. Restylane Perlane captează și menține moleculele de apă în țesuturi, astfel încât să obțină efecte mai stabile și de lungă durată. De asemenea, dacă doriți să urmați un astfel de tratament injectabil pentru a vă îmbunătăți aspectul fizic, dar vă preocupă potențialul disconfort din timpul procedurii, puteți alege Restylane Perlane Lidocaine, care asigură o experiență mai confortabilă. Prin combinarea lidocainei cu Perlane, avem aceleași rezultate pozitive, dar cu un grad de disconfort mai mic în timpul și după tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *