Restylane Skincare – îngrijire zilnică

Restylane Skincare este o gamă profesională de creme pentru îngrijirea zilnică, perfect potrivite pentru industria estetică. Q-Med oferă acum produse de îngrijire zilnică ce refac bariera naturală hidro-lipidică, pregătesc pielea pentru procedurile estetice și măresc beneficiile tratamentelor. Gama de creme Restylane Skincare este, de asemenea, potrivită pentru îngrijirea zilnică a pielii.

Restylane Skincare folosește formula unică patentată NASHA/Q-Med de stabilizare și cross link-ată a acidului hialuronic, înglobată în baza cremelor, oferindu-i pielii luminozitate și un efect radiant cu capacitatea crescută de reținere a apei în țesuturi. După o muncă elaborată, echipă de cercetare Q-Med a dezvoltat gelul NASHA pentru uz topic oferindu-l în mărimea corectă și formula potrivită a particulelor de gel. Împreună, aceste calități, dau o bună catifelare a pielii și îmbunătățesc gradul de hidratare epidermală.

Textura pielii se îmbunătățește, ridurile fine se estompează, pielea capătă luminozitate. Pielea are un aspect de volum, cearcănele și pungile din jurul ochilor se diminuează vizibil.

Restylane Skincare folosește formula unică patentată NASHA/Q-Med de stabilizare și cross link-ată a acidului hialuronic, înglobată în baza cremelor, oferindu-i pielii luminozitate și un efect radiant cu capacitatea crescută de reținere a apei în țesuturi.

Textura pielii se îmbunătățește, ridurile fine se estompează, pielea capătă luminozitate.

Gama de creme Restylane Skincare este potrivită pentru îngrijirea zilnică a pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *